Boligforsikring

  De tre vigtigste forsikringer

  For at sikre din bolighandel bedst muligt, skal du bruge en ejerskifteforsikring, en indboforsikring og en husforsikring. Ejerskifteforsikringen er boligsælgeren ansvarlig for at indhente (udgiften deles 50/50 med boligkøberen), og de to andre forsikringer skal boligkøber have til det nye hjem.

  Vi samarbejder med Købstædernes Forsikring, som er klar til at hjælpe dig med dine forsikringer.

  Ejerskifteforsikring

  Når du sælger din bolig, skal du sørge for at indhente tilbud på en ejerskifteforsikring, som køber skal præsenteres for. Når køber har accepteret tilbuddet på ejerskifteforsikringen, deler køber og sælger udgiften og betaler 50% hver især. Med en ejerskifteforsikring behøver hverken køber eller sælger at bekymre sig om ukendte fejl og mangler i den nye bolig, og køber får dækket merudgifter i forbindelse med eventuelle reparationer.

  Indboforsikring

  Inden du flytter ind i din nye bolig, skal du tegne en indboforsikring, som både dækker dig selv og dine ejendele: Fra ubudne gæster til vand i kælderen og hvis du skulle være så uheldig at tabe din telefon på vej ud af bussen - en indboforsikring kan redde meget.

  Forsikringen dækker bredt, og om dine ejendele skal repareres eller erstattes gør indboforsikringen det let at komme hurtigt videre.

  Husforsikring

  Er du husejer, bør du tegne en husforsikring, så dine omkostninger bliver dækket, hvis boligen får skader i forbindelse med brand, storm, vand eller påkørsel. Dette gælder også, skulle du komme til at gøre skade på andre personer eller deres ting, hvis du fx ikke har fået ryddet fortovet for sne, og en person kommer til skade, eller hvis du bliver part i en tvist i form af rets- eller voldgiftssager og skal betale sagsomkostninger/retshjælp.

  Det er altid en god idé at indhente tilbud fra forskellige forsikringsselskaber. Vi samarbejder med Købstædernes Forsikring, som er klar til at give dig et tilbud og forsikre din bolighandel bedst muligt.

  Ring for at modtage tilbud på tel. 31505701 el. skriv via e-mail på [email protected]