Cookie- og persondatapolitik

    For at vores hjemmeside kan fungere korrekt, og for at tilbyde dig de mest relevante produkter og tjenester, placerer vi (WeBrick A/S) en lille tekstfil kaldet en ”cookie” på din enhed. Denne politik indeholder en række oplysninger om cookies og hvordan man styrer brugen disse på vores hjemmeside.

    Hvad er en cookie?

    En cookie er en lille tekstfil, som en hjemmeside placerer på din computer eller din enhed (smartphone, tablet, etc.), når du besøger hjemmesiden. Hvis du besøger hjemmesiden igen, bliver cookien sendt tilbage til hjemmesiden den stammer fra, eller til en anden hjemmeside, der genkender den pågældende cookie, med henblik på at spore din online-aktivitet. Cookies på vores hjemmeside kan placeres direkte af vores hjemmeside eller af en tredjepart (en anden hjemmeside).

    Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. De kan også hjælpe os med at forstå hvordan folk bruger vores hjemmeside, såsom hvilke sider der er populære, sådan at vi betjene vores hjemmesidebrugere bedst muligt.

    Cookies der bruges på denne hjemmeside

    1. Nødvendige cookies

    Disse cookies er nødvendige for, at brugeren kan navigere rundt på hjemmesiden. Disse cookies indsamler ikke oplysninger som kan bruge til markedsføring, og de husker ikke hvor du har været på internettet. Denne type cookies kan ikke fravælges. Nedenstående oversigt indeholder yderligere oplysninger om disse cookies.

    2. Google Tag Manager

    Google Tag Manager er et stykke kode (et værktøj), som tillader placering af de valgfrie Google Analytics Cookies (se nedenfor) til og markedsførings-cookies. Dette er ikke en cookie, men koden er nødvendigt for at vores hjemmeside kan fungere rigtigt, og har ikke en udløbsdato.

    3.Analytics Cookies

    Vi bruger cookies fra Google Analytics til at indsamle oplysninger om, hvordan besøgende bruger vores hjemmeside. Disse cookies indsamler oplysninger i et aggregeret format, med henblik på at give os indsigt i, hvordan vores hjemmeside bliver brugt. Vi anonymiserer IP-adresser i Google Analytics, og anonymiserede data overføres til og opbevares af Google på deres servere i USA. Google kan også dele disse oplysninger til tredjeparter, hvis de er retligt forpligtede til at gøre det, eller hvis tredjeparter behandler oplysningerne på vegne af Google. Google vil ikke sætte din IP-adresse i forbindelse med andre data, som opbevares af Google. Nedenstående oversigt indeholder yderligere oplysninger om disse cookies.

    4. Oversigt

    En oversigt over beskyttelsen af dine Google Analytics cookies kan findes via følgende link:

    https://support.google.com/analytics/answer/6004245.

    Du kan også installere et Google Analytics Opt-out Add-on til din internet-browser ved at klikke her:

    https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

    5. Markedsføringscookies

    Vi benytter også et program til håndtering af markedsføringsdata, som placerer cookies når en bruger interagerer med vores markedsføring, såsom e-mails eller markedsførings-sider på vores hjemmeside. Disse cookies indsamler personoplysninger såsom navn, hvilke sider du besøger op vores hjemmeside, hvordan du ankom til vores hjemmeside, dine downloads vores hjemmeside, og lignende. De indsamlede oplysninger bruges til at vurdere, hvor effektive vores markedsføringskampagner er og til bedre målretning af vores markedsføring. Nedenstående oversigt indeholder yderligere oplysninger om disse cookies.

    Hvordan man kontrollerer og sletter cookies?

    Mange cookies der placeres af vores hjemmeside kan accepteres eller blokeres i din internet-browser. Hvis du vil blokere for cookies i din internet-browser, skal du følge instruktionerne der normalt findes under menuerne ”Hjælp”, ”Værktøjer” eller ”Rediger” i din internet-browser. Bemærk, at blokering af en cookie eller kategori af cookies ikke sletter cookies der allerede er placeret, medmindre du manuelt gør dette i din internet-browser. Du kan læse mere om, hvordan man blokerer eller sletter cookies på Erhvervsstyrelsens hjemmeside.

    Cookies der tidligere er blevet placeret

    Indsamling af oplysninger fra vores analyse-cookies kan slettes. Hvis disse cookies fravælges, kan oplysninger der er indsamlet forud for valget stadig blive anvendt, men vi vil ikke længere bruge den fravalgte cookie til at indsamle yderligere oplysninger om din adfærd. Hvis du fravælger markedsførings-cookies, vil en ny cookie blive placeret, der forhindrer at du bliver sporet.

    Persondatapolitik, dataansvar og samtykke

    Når du giver dine personoplysninger til WeBrick, ønsker vi at du skal føle dig tryg ved, at vi beskytter dine oplysninger. Vi opfordrer til, at du læser WeBrick’s nedenstående persondatapolitik der beskriver, hvordan vi indsamler og bruger oplysninger om dig.

    WeBrick indsamler personoplysninger via vores hjemmeside. Hvad enten du er gæst på hjemmesiden eller bruger med en profil hos WeBrick, så indsamler og behandler vi altid personoplysninger efter gældende lovgivning og vejledninger, herunder persondataforordningen (GDPR) og databeskyttelsesloven.

    Persondatapolitikken gælder også når du er gæst på WeBrick eller når du afgiver oplysninger om dig til WeBrick skriftligt, ved personlig kontakt eller ved brug af vores digitale services.

    WeBrick tilstræber altid at sikre størst mulig gennemsigtighed i forhold til indsamling og anvendelse af persondata.

    Brug af personoplysninger

    Personhenførbare oplysninger deles kun med tredjeparter, hvis det er nødvendigt for at kunne levere den service eller aktivitet, som du har bedt om tilbud på, og oplysningerne vil af tredjepart alene blive brugt til det konkrete formål. Vi indsamler kun personhenførbare oplysninger, som du selv har givet til os i forbindelse med registrering, køb eller salg, og fra tredjeparter, hvis du har givet dit samtykke til, at vi må indhente disse.

    Oplysningerne om dig bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores services, tjenester og teknologier, samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser.

    Når du tilmelder dig vores køberkartotek og anmoder om at modtage anden markedsføring, indsamler vi dit navn, telefonnummer, e-mailadresse samt dine præferencer.

    Nogle af de personoplysninger du giver os (fx når du opretter din profil), er nødvendige for, at vi kan levere vores tjeneste til dig, og hvis du ikke afgiver disse oplysninger, vil du ikke kunne få adgang til tjenesten eller gøre brug af dens fulde funktionalitet.

    WeBrick indsamler data via følgende kanaler

    Din brug af WeBrick

    Formål: At levere vores tjeneste til dig.

    Retsgrundlag: Dit samtykke (GDPR artikel 6, stk. 1, litra a).

    Tracking og statistik via hjemmeside (herunder Google Analytics), sociale medier, og annoncering online

    Formål: Optimering af WeBricks tjenester.

    Retsgrundlag: Samtykke og vores legitime interesser i, at vores hjemmeside fungerer som den skal (GDPR artikel 6, stk. 1, litra a og f).

    Du kan læse mere om vores brug af cookies i vores cookiepolitik.

    Brugerhåndtering og kommunikation med WeBrick

    Formål: Dialog med brugere og gæster på websitet,  brugerservice og virksomhedens drift. Her indsamles eksempelvis navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse mm.

    Retsgrundlag: Vores legitime interesse i, at kunne tilbyde dig den bedst mulige service (GDPR artikel 6, stk. 1, litra f).

    Brug af sociale medier

    Formål: Markedsføring af vores tjenester.

    Din brug af sociale medier er generelt os uvedkommende, og brug af dine oplysninger i den forbindelse er ikke noget vi har indflydelse på eller indsigt i. Når du besøger vores side på Facebook, Instagram eller LinkedIn, kan vi dog i visse tilfælde være fælles dataansvarlige med Facebook (herunder Instagram) eller LinkedIn. Årsagen til dette er, at disse sociale medier genererer anonym statistik om din brug vores side, som vi har indsigt i. Du kan læse mere om vores fælles dataansvar med Facebook her og med LinkedIn her.

    Retsgrundlag: Vores legitime interesse i at markedsføre vores tjenester (GDPR artikel 6, stk. 1, litra f).

    Samtykke

    Måden, vi sælger boliger på i dag, skal ændres. Digitaliseringen af det danske samfund brager derudaf. Ord, som digital kontrol, forbrugerbeskyttelse og personlige data, er nu integrerede i de flestes ordforråd.

    Men på ét særligt område har digitaliseringen sneget sig udenom: Digital selvkontrol i bolighandel.

    Det begrænser dig som forbruger. For hvis du ikke har adgang til egne data, har du heller ikke adgang til et billigere alternativ til ejendomsmæglerne.

    Men det er dine data – og du skal have et reelt valg.  Det er det, WeBrick ændrer på ved at sikre, at dine data er tilgængelige for dig. Så du selv har kontrol over din bolighandel.

    WeBrick henter data fra en række dataleverandører (offentlige registre) for at du kan gennemføre bolighandlen selv. Derudover behandler vi dine data og præsenterer dem for dig på en letforståelig måde.

    Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til adgang af data.

    Sikkerhed og opbevaring af data

    WeBrick opbevarer altid data på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde. Vi gemmer dine personlige oplysninger med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

    Hvem kan tilgå data?

    Data kan kun tilgås af medarbejdere i WeBrick og deles kun med vores IT-leverandører i det omfang det er nødvendigt for at servicere den enkelte bruger. I de tilfælde har WeBrick indgået databehandleraftaler. Dine oplysninger kan også deles med tredjeparter (eksempelvisforsikringsselskaber, byggesagkyndige, advokater eller banker) i det omfang du giver dit samtykke til dette.

    Sletning af personoplysninger

    På WeBrick har du selv kontrol over, hvornår dine personoplysninger skal slettes, og dine personoplysninger opbevares indtil du selv sletter din profil, herunder tilbagekalder dit samtykke til, at vi må bruge dine personoplysninger. Dette kan du gøre ved at sende en email til [email protected].

    Statistiske data kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

    Dine rettigheder

    Du har ret til at få oplyst, hvilke informationer WeBrick opbevarer om dig. Hvis oplysningerne er forkerte, har du ret til at få dem rettet. Endelig har du i visse tilfælde ret til at få slettet oplysninger om dig hos WeBrick, eksempelvis hvis disse oplysninger ikke længere er relevante. Du har i visse tilfælde også ret til gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger.

    Hvis du ønsker at gøre dine rettigheder gældende, eller hvis du har nogle spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at skrive til [email protected].

    Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du ikke er tilfreds med den måde vi behandler dine personoplysninger på, eller hvis du mener, at vi ikke overholder reglerne om brug af dine oplysninger. Du også ret til at klage til Datatilsynet, hvilket du kan læse mere om her.

    Vi vil løbende opdatere vores politik efter gældende vejledninger og lovgivning.

    WeBrick's dataansvar

    WeBrick A/S (CVR nr. 40753710) er dataansvarlige for brugen af oplysninger om dig, når du benytter vores tjeneste.

    WeBrick kan findes på følgende adresse: WeBrick A/S, Vestergade 29, 1456 København K