**Say cheese** - og få din bolig til at stå knivskarpt.

  Dårligt lys, en stue der flyder og uskarpe billeder. Tre ting, der ikke får din boligannonce til at fremstå tiltrækkende. For at din bolig fremstår så attraktiv som muligt, bør du ofre tid på at få taget nogle gode billeder. Vi har samlet et par simple råd til, hvordan din boligannonce kommer til at skille sig ud med flotte billeder.

  1. Sæt scenen
   Ryd op, og fjern rod, så din bolig ser rummelig og indbydende ud. Inden du tager billeder af din bolig, bør du tage dig tid til at rydde op, som hvis du gjorde klar til din første fremvisning. Fjerne legetøj, vasketøj og haveværktøj. Overvej desuden indretningen – hvis nogle møbler står i vejen eller gør rummet mindre, kan du med fordel fjerne dem, når du tager billeder.
  1. Tag billeder om dagen
   Lyset er afgørende for at få din bolig til at se varm og rummelig ud. Derfor bør du altid tage billeder i godt dagslys. Det kan være en udfordring, hvis du tager billeder i vinterhalvåret, eller hvis din bolig ikke har mange vinduer. Vælg det tidspunkt på dagen, hvor der er mest lys – men undgå direkte sollys. Hvis normalt dagslys ikke er nok, så tænd desuden for alle lamper i boligen.
  1. Brug telefonen
   Hvis ikke du ligger inde med det nyeste spejlreflekskamera, er det tilstrækkeligt at bruge din telefon til at tage billeder med. Her er et par ting, du kan gøre for at optimere kvaliteten:
  • Sæt dine fotoindstillinger til at vise et gitter, så du sikrer lige linjer i billedet. Undgå at tage billeder oppe- eller nedefra.
   Hold telefonen horisontalt, så du får mere luft i billedet.

  • Tag flere billeder af samme rum fra forskellige vinkler, så potentielle købere får et indtryk af de forskellige rum.

  • Zoom ud – det giver en bedre effekt, hvis man kan se hele rummet.
   Brug et stativ, hvis du har et – det gør billedet skarpere.

  1. Husk plantegningen
   En potentiel køber vil gerne kunne danne sig et overblik af boligen samt hvordan fordelingen af rum er. Derfor bør du anskaffe dig en plantegning. Hvis ikke du har en professionel plantegning kan du sagtens selv lave en. Du kan vælge at tegne plantegningen i hånden, eller du kan benytte dig af et online tegneprogram.

  Hvis du gerne vil have hjælp fra en professionel boligfotograf, kan du kontakte os på [email protected] eller ringe til os på 31505701. Vores kundeservice er åben alle hverdage fra 9-15.