Sådan bruger du telefonen til at tage knivskarpe billeder

  Hvis ikke du ligger inde med det nyeste spejlreflekskamera, er det tilstrækkeligt at bruge din telefon til at tage billeder med. Her er et par ting, du kan gøre for at optimere kvaliteten:

  • Sæt dine fotoindstillinger til at vise et gitter, så du sikrer lige linjer i billedet. Undgå at tage billeder oppe- eller nedefra.
   Hold telefonen horisontalt, så du får mere luft i billedet.
  • Tag flere billeder af samme rum fra forskellige vinkler, så potentielle købere får et indtryk af de forskellige rum.
  • Zoom ud – det giver en bedre effekt, hvis man kan se hele rummet.
   Brug et stativ, hvis du har et – det gør billedet skarpere.

  Tag billeder om dagen
  Lyset er afgørende for at få din bolig til at se varm og rummelig ud. Derfor bør du altid tage billeder i godt dagslys. Det kan være en udfordring, hvis du tager billeder i vinterhalvåret, eller hvis din bolig ikke har mange vinduer. Vælg det tidspunkt på dagen, hvor der er mest lys – men undgå direkte sollys. Hvis normalt dagslys ikke er nok, så tænd desuden for alle lamper i boligen.

  Husk plantegningen
  Udover flotte billeder af din bolig, skal du også huske en plantegning, så en potentiel køber kan danne sig et overblik af boligen samt hvordan fordelingen af rum er. Derfor bør du anskaffe dig en plantegning. Hvis ikke du har en professionel plantegning kan du sagtens selv lave en. Du kan vælge at tegne plantegningen i hånden, eller du kan benytte dig af et online tegneprogram.

  Hvis du gerne vil have hjælp fra en professionel boligfotograf, kan du kontakte os på [email protected] eller ringe på 31505701. Lige nu tilbyder vi gratis fotopakke, som inkluderer en professionel plantegning! Vores kundeservice er åben alle hverdage fra 9-15.